"Semaja": God heeft gehoord!0
0
00
bestemmingAppingedam

Wat is het doel van het leven?

Musical De Bestemming wordt zaterdag 2 maart 2019 uitgevoerd in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Dijkstraat 73 te Appingedam. Met een mix van toneel en bekende christelijke en niet-christelijke songs van onder andere Marco Borsato, Ruth Jacott, maar ook van Martin Brand, wordt er gezocht naar het antwoord op de vraag: Wat is het doel van het leven?

 

 

 

Gospelkoor Semaja uit Winschoten vertelt met zangers en toneelspelers het verhaal van een zwerver die op een dag wakker wordt op een bankje in het park. Wegzinkend in gevoelens van leegte, eenzaamheid en hopeloosheid, vraagt hij zich af wat de nieuwe dag gaat brengen. Wat heeft het leven voor zin als je niks hebt en niets bent?

Die dag heeft hij vier ontmoetingen met verschillende mensen, die allemaal zo hun eigen visie hebben op het leven. Wat neemt jij uit deze gesprekken mee?

De voorstelling begint zaterdag 2 maart 2019 om 19.30 uur.

In de voorverkoop kosten de kaarten € 10,- voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar € 5,-

aan de kassa € 12,50 voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar € 6,50

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.

 

Hoe kunt u kaarten bestellen?

Stuur een mailje naar: gospelkoorsemajawinschoten@gmail.com

Geef aan met hoeveel volwassenen en kinderen u wilt komen en betaal de kaarten op rekeningnummer NL56 ABNA 0834 4537 89 tnv J. de Rooij, ovv De Bestemming Appingedam.

U ontvangt na betaling een bevestigingsmail van de reservering. Deze mail is ook uw toegangsbewijs. U mag dit uitprinten of gewoon het betreffende mailtje aan de kassa laten zien.

 

 

 

Wij hopen u op 2 maart 2019 in Appingedam te ontmoeten!Gospelkoor Semaja    webmaster@gospelkoorsemaja.nl